באוכל איטלקי חייבים לחלק לתתי-קטגוריות, כי דין פיצה אינו כדין פסטה
פיצה:
דה פפה: המאסטר הנאפוליטני חזר ובגדול, שוב אפשר ליהנות מהפיצה המדהימה (אל תפספסו את הגארליק נאטס)
גוסטו: אחת הפיצות האהובות עלינו, האמת שגם כמסעדה היא לא רעה
פיליפ: שילובים מעניינים ובצק מעולה, לא צריך יותר
אוליברי: היא יותר מסעדה סציליאנית, אבל הפיצה בהחלט שווה אזכור
קמפנלו: אומרים שהפיצה של מנה שטרום הכי טובה בעיר, שווה לכם לבדוק ולהחליט בעצמכם
מסעדות:
סולה: בישול צפון-איטלקי, מעט שונה מהמוכר והרבה יותר כבד (אל תוותרו על לזניית זנב שור)
פרונטו: השף דייויד פרנקל העיר מחדש את המסעדה של רפי אדר
בינדלה: השווייצרית החדשה מוצלחת במיוחד ונותנת הרגשה של חו"ל. זאת ההתרשמות שלי
מל ומישל: יקרה ורומנטית, אבל גם טעימה מאוד
קפה איטליה: לפעמים יש חשק גם לאוכל שלא מחדש יותר מדי
P בריבוע
http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=12867
אהבתיאהבתי
אבדוק את זה
אהבתיאהבתי
ומה עם קוצ'ינה תמר? בעיני מעולה. אכלנו המון ראשונות שוות
אהבתיאהבתי
היינו שם פעם אחת. היה טעים מאוד, אבל גם יקר ולא בטוח ששווה את המחיר
אהבתיאהבתי
פינגבק: הסוד הוא בפסים: ניוקי ברוטב מסקרפונה וצ'ילי | שביתה איטלקית