איטלקי (לא רק פיצה ופסטה)

באוכל איטלקי חייבים לחלק לתתי-קטגוריות, כי דין פיצה אינו כדין פסטה

פיצה:

דה פפה: המאסטר הנאפוליטני חזר ובגדול, שוב אפשר ליהנות מהפיצה המדהימה (אל תפספסו את הגארליק נאטס)

גוסטו: אחת הפיצות האהובות עלינו, האמת שגם כמסעדה היא לא רעה

פיליפ: שילובים מעניינים ובצק מעולה, לא צריך יותר

אוליברי: היא יותר מסעדה סציליאנית, אבל הפיצה בהחלט שווה אזכור

קמפנלו: אומרים שהפיצה של מנה שטרום הכי טובה בעיר, שווה לכם לבדוק ולהחליט בעצמכם

מסעדות:

סולה: בישול צפון-איטלקי, מעט שונה מהמוכר והרבה יותר כבד (אל תוותרו על לזניית זנב שור)

פרונטו: השף דייויד פרנקל העיר מחדש את המסעדה של רפי אדר

בינדלה: השווייצרית החדשה מוצלחת במיוחד ונותנת הרגשה של חו"ל. זאת ההתרשמות שלי

מל ומישל: יקרה ורומנטית, אבל גם טעימה מאוד

קפה איטליה: לפעמים יש חשק גם לאוכל שלא מחדש יותר מדי

5 מחשבות על “איטלקי (לא רק פיצה ופסטה)

  1. פינגבק: הסוד הוא בפסים: ניוקי ברוטב מסקרפונה וצ'ילי | שביתה איטלקית

כתיבת תגובה