אסייתיות וסושי

בשנתיים האחרונות שוק האוכל האסייתי מתעורר לחיים, אלו חדשות מעולות בשבילנו

טאיזו: הרבה באזז ורובו מוצדק. עסקית צהריים משתלמת במיוחד וארוחת ערב מעניינת. בכל חלק של המסעדה (אוכל, עיצוב ויין) הושקעה הרבה מחשבה

אונאמי: יש ויכוח גדול בנוגע לעלות מול תועלת בנוגע לאונאמי, אבל על האיכות הגבוהה אין ספק

מון: אחת הסושיות האהובות עליי, במיוחד מאז שפתחו עוד סניף בפינסקר וסיימו את הצורך להמתין לשולחן

פוראמה: מסעדת דים-סאם סינית. הכי אותנטית שיש, כולל תפריט עם תמונות

האנוי: עוד מסעדה אסייתית (וייטנאמית) חדשה ומאוד מהנה, במיוחד בהתחשב בתמחור

צפרה: לא זול, אבל אם מתרכזים במנות הראשונות (פופקורן שרימפ היא מאסט) ובמנות ביניים אפשר בהחלט ליהנות בלי למשכן את הבית

הבית התאילנדי: לא המסעדה הכי יפה שתיתקלו בה, אבל חבל לתת לזה להרוס חווית אכילה אותנטית ומגוונת

טייגר לילי: קפיצה קטנה לתאילנד, או לפחות מאוד קרוב לכך. הסלט פאפיה מעולה

גו נודלס: תצחקו, אבל מתיחת הפנים הופכת אותה לאופציה זולה וטעימה באמצע היום

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s