קלצונה. חשוב להדק היטב את הקצוות, שהמילוי לא יברח בזמן האפייה → התמונה הקודמת התמונה הבאה ← קלצונה. חשוב להדק היטב את הקצוות, שהמילוי לא יברח בזמן האפייה שתפועודלחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף בטוויטר (נפתח בחלון חדש)לחץ כדי לשתף ב-Pinterest (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי להדפיס (נפתח בחלון חדש)יש ללחוץ כדי לשלוח קישור לחברים באימייל (נפתח בחלון חדש)לחצו כאן כדי לשתף ב Reddit (נפתח בחלון חדש)אהבתיאהבתי טוען...